Tarieven

Miradenture Houd Prothetische Mondzorg Betaalbaar

Verplicht eigen risico: Dit betekent dat u zelf een eerste deel betaalt van de zorg "vanuit Basis" die u krijgt tot maximaal €385.

Garantie: N.V.T bij een lichamelijke veranderingen "o.a slinken van de kaak  of door eigen schuld"

vraag naar voorwaarden áub'

AANDACHTSPUNT : VOORKOM TELEURSTELLING WEES KRITISCH TIJDENS HET PASSEN VAN UW NIEUWE GEBITSPROTHESE !!!

     Na uw goedkeuring en akkoord over uw uitstraling -tanden en kleur keuze  wordt uw gebitsprothese vervaardigd! Achteraf aanpassen is heel erg lastig en soms onmogelijk daarom vragen we vriendelijk om voldoende aandacht te besteden bij het passen van uw gebitsprothese. ( Het is best ideaal om iemand mee te nemenm)

Uiteraard wij doen onze best om uw wens zo goed mogelijk te realiseren .

.

Miradenture korting :📌
Tot 100% korting op uw Eigen bijdrage of uitstel voor de betaling( zonder rente ! ) voor mensen met schuld of financiële problemen ?! Vraag naar de voorwaarden aub !!

 

Informatie Tarieven - Kosten - Facturatie   

Hebt u een vraag over de rekening o.a eigen bijdrage ? U kunt ook telefonisch contact opnemen. De Servicedesk van Infomedics is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur geopend.   036 2031900  

 

 

 


Denk aan uw eigen Risico

Eigen risico is geen eigen bijdrage


Wettelijk Eigen risico 2023 : € 385,

Wat is het eigen risico in de zorgverzekering?

 

Als u 18 jaar of ouder bent, heeft u een verplicht eigen risico voor de zorgverzekering.

Dit betekent dat u zelf een eerste deel betaalt van de zorg die u krijgt tot maximaal €385.

Tandartsbehandelingen zijn veelal duur. En wie hoge kosten maakt, wil zich er tegen verzekeren. Dat is begrijpelijk, maar ook patiënten hebben dat door.

Om prothetische - tandheelkundige kosten betaalbaar te houden, hebben wij vaak een scherpe vergoeding die wij graag delen met onze patiënten.

Uw Miradenture-Korting is een extra vergoeding die door Miradenture wordt gegeven !

Let op : vraag naar de voorwaarden!!

U krijgt daarnaast : A - merk kwaliteitsproducten

Bel of kom langs voor meer informatie

Wij zijn contractant met vrijwel alle verzekeraars in Nederland. De nota-afhandeling vindt zover mogelijk direct plaats met uw verzekeraar, waardoor u zelf slechts uw eigen bijdrage dan wel het niet-verzekerde deel hoeft af te rekenen. Onze tarieven zijn gebaseerd op de prijslijst tandheelkunde van de Nederlandse Zorg autoriteit. 

CZ Vergoeding niet-gecontracteerde zorgverleners !!!

LET OP : Bent u verzekerd bij CZ ?? Heeft u geen vrije keuze ?! Vraag naar de vergoedingen uitsluitend bt klikgebit !

Miradenture heeft geen contract  met CZ voor Implantologie , Alle implantologie werkzaamheden worden vooraf aangevraagd bij CZ verzekeringen .

 

Vergoeding/ eigen bijdrage CZ 

Vergoeding/ eigen bijdrage VGZgroep 

Vergoeding / eigen bijdrage Achmea 

Hebt u een vraag over de rekening o.a eigen bijdrage ? U kunt ook telefonisch contact opnemen. De Servicedesk van Infomedics is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur geopend.   036 2031900  of  klik hieronder voor uw vragen 

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met een medewerker van Miradenture om nadere uitleg te vragen. Aan dat verzoek zal graag worden voldaan.

Telefoonnummer: 0341 495948 

 

De Nederlandse Zorgautoriteit is marktmeester in de zorg. In haar rol als regelgever stelt de NZa tarieven, prestaties en budgetten vast waar dat moet. Waar het kan, laat ze deze regulering los en mogen verzekeraars en zorgaanbieders zelf onderhandelen over de inhoud, de prijs, de kwaliteit en doelmatigheid van de te leveren zorg.

Na vijf jaar heeft u recht op een nieuw kunstgebit. Bij ernstige klachten wordt een nieuwe gebitsprothese ook binnen de vastgestelde vijf jaar vergoed.

Vervanging om de vijf jaar is maar goed ook. Veel mensen hebben het zelf geen eens in de gaten als de gebitsprothese niet meer goed functioneert. Maar monden veranderen ongemerkt door de jaren. Kaken slinken bijvoorbeeld, en dan kan de gebitsprothese problemen geven.

Kosten voor niet volledige gebitsprothese:
Wat u moet betalen voor de behandeling is afhankelijk van de mogelijkheden, de omvang van de werkzaamheden en van uw aanvullende ziektekostenverzekering.

 

  • voor implantaatgedragen prothesen voor de onderkaak (bijvoorbeeld klikgebit onderkaak ) gaat in 2017 een eigen bijdrage gelden van 10% van de kosten;
  • voor een implantaatgedragen prothese op de bovenkaak (bijvoorbeeld klikgebit bovenkaak ) gaat een eigen bijdrage gelden van 8% van de kosten;
  • voor de normale gebitsprothesen (bijvoorbeeld kunstgebit ) wordt in 2017 een eigen bijdrage van 25% van de kosten gehandhaafd.

De KNMT is blij dat de perverse prikkel eruit is gehaald die maakte dat de patiënt vaak minder hoeft bij te betalen voor de implantaat gedragen (bijvoorbeeld klikgebit) dan voor de conventionele gebitsprothesen (een kunstgebit).

Eigen bijdrage wordt vergoed als u extra tandarts verzekering zou hebben!

voorbeeld Eigen bijdrage is geen Eigen risico !

Eigen bijdrage reparatie volledige onder of boven prothese : +/- 3 a 9 euro ( Garantie 6 maanden ) 

Eigen bijdrage opvullen volledige onder of boven prothese : +/- 7 a 25 euro ( Pasvorm garantie 6 maanden ) 

Eigen bijdrage opvullen klikgebit op 2 impl  onder of boven prothese : +/- 20 a 70 euro ( Pasvorm garantie  6 maanden ) 

Volle nieuwe gebitsprothese zonder implantaten 75% betaald vanuit basis verzekering en 25% is uw wettelijke eigen bijdrage

Eigen bijdrage nieuwe boven en onder prothese : +/- 250 a 380 euro ( Garantie op pasvorm  6 maanden / slijtage 2 jaar ) 

Eigen bijdrage nieuwe boven en Klik onder prothese op 2 implantaten : +/- 250 a 400 euro ( Garantie op pasvorm   9 maanden / slijtage 2 jaar ) 

Wilt u meer weten over uw eigen bijdrage ? Maak dan vrijblijvend een afspraak of Bel voor verzekeringsvragen naar uw zorgverzekeraar 

 


 


Tandarts verzekering is bedoeld voor uw eigen bijdrage of andere tandheelkundig prothetische behandelingen bijvoorbeeld :

Frame prothese , Plaatje . kroon / brug of Mondhygiënist

Kunststof plaatje : +/- 120 a 400 euro

Frame prothese : +/- 500 a 750 euro

Reparatie plaatje : +/- 30 a 60 euro

Opvullen plaatje : +/- 90 a 190 euro

Meer Informatie over de behandelingskosten ? Heeft u vragen? Bel ons gerust! Of maak geheel vrijblijvend een afspraak,

 

WAT KOST EEN BEHANDELING ELDERS ? "landelijk" en "over het algemeen"

De kosten van een behandeling kunnen nog per situatie en praktijk variëren

                

 

 

         

 

Vergelijken ?! 

Klik Hier

Producten

Submit

Over ons

Submit